Information

Bokningsavtal

Kursanmälan är bindande. Du har dock alltid fjorton dagars ångerrätt för varor och tjänster som är beställda på nätet, i enlighet med svensk lag. Om du får förhinder senare än så ansvarar du själv för att hitta en ersättare om det inte finns reservlista för kursen/träningen.

Västkustens Hundar förbehåller sig rätten att ställa in kurser vid för få anmälningar och då återbetalas hela kursbeloppet.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in enstaka träningar och kurser på grund av omständigheter som vi inte har kunnat förutse, påverka eller som är utom vår kontroll; så kallad Force Majeure.
Exempel på Force Majeure kan bland annat vara extrem väderlek, smittsamma sjukdomar, strejker och naturkatastrofer.
Vid ett sådan tillfälle erbjuds deltagaren en ny kurs/träningstillfälle. 

Om du eller din hund däremot blivit sjuk återbetalas hela avgiften (exklusive en administrationsavgift på 250kr) när du skickat in läkarintyg/veterinärintyg till mig.

Avgiften för enstaka tillfällen såsom banträning och ringträning samt helgkurser återbetalas inte. Däremot kan du själv hitta en ersättare.

Välkomstbrev med information om kursen skickas via mail när kursen närmar sig (vanligtvis någon vecka före kursstart).

Alla deltagande hundar skall vara vaccinerade enl SKK:s rekommendationer.

Löptikar

Du är välkommen med din löptik, dock ej tik i höglöp, på kurs men du måste ha tikskydd på inomhus. Är din tik i höglöp är du välkommen att deltaga utan hund.

Hör av dig till info@vastkustenshundar.com om du har några frågor.

Returer av varor

Vi är inte nöjda förrän du som kund är nöjd. När du handlar hos LunaDesign har du alltid 30 dagars ångerrätt, för rea-varor gäller 14 dagar.
Ångerfristen börjar löpa den dag du tar emot dina varor. Returnerade varor skall vara oanvända. Om så inte är fallet kommer en värdeminskning på 100 % av varans värde att dras av vid återbetalning.

Frakt för retur och för ev utbytningsvara betalas av köparen om inte det varit fel på varan vid leverans. 2:a sorteringsvaror bytes ej.
Returer som inte skickas spårbart ansvarar inte Luna Design för.

Betalning

Swishbetalning görs i samband med bokningen. Uteblir betalning stryks anmälan.
Obs! När du bokar med ett bonuskort skall swishfunktionen användas. Dock utan att du Swishar, skriv i meddelandefältet att det gäller en träning som del eller helbetalas med bonuskort.

Betalning med Payson.
Betalning sker enkelt och säkert med Payson vid bokningstillfället.
Även om du inte har ett PaysonKonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och flera miljoner personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. Läs mer om Payson här: www.payson.se

Angående Coronaviruset.

Jag följer Folkhälsomyndighetens och SKK:s allmänna råd. Min verksamhet påverkas inte av det nuvarande regeringsbeslutet där sammankomster med över 50 personer förbjudits. 

I nuläget ställs inga kurser in. Detta kan ändras om rekommendationerna förändras.

Vi håller nu ökat avstånd mellan ekipagen, vilket är bra för både hundens och människans skull. Hantering av hundar kommer inte ske utan vi fokuserar på att lära oss visa hunden tänder själva.
Föreläsninga skjuts dock fram just nu pga den ökade smittorisken i en liten lokal.

•Ta ansvar för din egen och andras hälsa
•Var noga med din handhygien
•Hosta i armvecket
•Undvik onödig kroppskontakt såsom att ta i hand  etc. 
•Är du sjuk eller har har förkylningssymtom, även milda så stanna hemma! Avvakta att delta i aktivitet minst två dagar även efter att symptom har gått över. Du kan ta igen tillfället vid ett senare tillfälle.

Tillhör du en riskgrupp bör du avstå från våra aktiviteter
Har du rest eller mellanlandat i länder med stor smittspridning eller besökt större flygplatser ska du inte delta i våra aktiviteter inom två veckor efter hemkomst. Detsamma gäller om du delar hushåll med en person som nyligen gjort något av detta.

Vid nya riktlinjer från myndigheter  kan dessa råd komma ändras.
Läs mer om råden från Folkhälsomyndigheten på www.folkhalsomyndigheten.se.

Då jag är ensam mitt företag betyder det att om jag blir sjuk med förkylningssymtom måste jag stanna hemma och ställa in, även om jag normalt hade arbetat.
Alla inställda kurser bokade före 20200315 blir framflyttade/tillgodo och avgifter betalas ej tillbaka.
Kurser och träningar bokade efter detta datum återbetalas om jag ställer in pga av smittorisker eller att allmänna råd ändras.