Boka kurs

Bokningsavtal

 

Kursanmälan är bindande. Du har dock alltid fjorton dagars ångerrätt för varor och tjänster som är beställda på nätet, i enlighet med svensk lag. Om du får förhinder senare än så ansvarar du själv för att hitta en ersättare om det inte finns reservlista för kursen/träningen.

 

Västkustens Hundar förbehåller sig rätten att ställa in kurser vid för få anmälningar och då återbetalas hela kursbeloppet.

Om du eller din hund däremot blivit sjuk återbetalas hela avgiften (exklusive en administrationsavgift på 250kr) när du skickat in läkarintyg/veterinärintyg till mig.

 

Avgiften för enstaka tillfällen såsom banträning och ringträning samt helgkurser återbetalas inte. Däremot kan du själv hitta en ersättare.

Ställs träninge in av Västkustens Hundar, återbetalas hela avgiften

 

Välkomstbrev med information om kursen skickas via mail när kursen närmar sig (vanligtvis någon vecka före kursstart).

 

 

Alla deltagande hundar skall vara vaccinerade enl SKK:s rekomendationer.

 

Löptikar

Du är välkommen med din löptik, dock ej tik i höglöp, på kurs men du måste ha tikskydd på inomhus. Är din tik i höglöp är du välkommen att deltaga utan hund.

Hör av dig till info@vastkustenshundar.com om du har några frågor.

 

Betalning

Betalning med Payson. Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett PaysonKonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och flera miljoner personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. Läs mer om Payson här: www.payson.se