Domarpresentation – Emma Hansson

Emma Hansson 


Emma Hansson 36 år gammal . Född och uppväxt i norra Bohuslän med rasen labrador i mitt liv. Hängde i svansen på en labbe innan jag ens kunde krypa. Erfarenheten av just labrador är stor och tills nyligen ägde jag två labradorer en svart tik som blev en pensionerad 11 årig vårdhund. Hon har nu tyvärr fått vandra vidare.  En brun hane på 6 år, med många meriter och flertalet titlar bland annat svensk utställningschampion. Han är också svensk viltspårschampion och vi satsar på jaktchampionat då jakten är en stor del i vårat liv. Nu är det mest Vildsvin vi jagar men variationen är stor inom jakten självklart! Fågeljakt är något som är något vi ägnar oss åt.
Labradoren ligger mig som sagt varmt om hjärtat och där hade jag äran att i somras få arbeta som kennelflicka hos en uppfödare i Skåne i Östra Sönnarslöv. Där var tio vackra jämna fina valpar med ett ljuvligt temperament.  En annan ras som ligger mig varmt om hjärtat är den vackra Grand Danoisen, där jag hade äran att få vara med att få fram 10 vackra jämna fina exemplar förra sommaren på  en kennel i Fjärås.
ck

Min stora passion ligger i utställningsvärlden där jag jobbar som ringsekreterare officiellt som inofficiellt och även dömer inofficiellt. Jag har läst och läser diverse kurser och för att bli auktoriserad Domare. Med målet att söka in på preparandkurs för skk nästa gång den blir aktuell. Något jag tar mig an med stor ödmjukhet. Viktigt för mig är att möta varje utställare och hund på ett mycket trevligt proffesionellt vis, samt ta mig lika lång tid och se varje ekipage som kommer för att ställa sin hund för mig.
Ser fram emot att få träffa er underbara ekipage med vackra hundar och goa utställare i ringen!
Med vänlig hälsning, Emma Hansson