Recensioner

Efter träningen som jag var på hos er så blev det SE UCH DK UCHFI UCH NORD UCH 1 a på våran ras klubbs utställnings lista och 2 a på Sgvk s utställnings lista förra året 😁😁😁

Jessica

 

*****

Västkustens hundar! Lotta är fantastisk instruktör! Ser till varje ekipage och ger individuella råd! Tränat både ringträning och rallylydnad. Finns alltid något man får med sig hem att träna vidare på! Och är super nöjd! Lotta är lyhörd trevlig bestämd och har ett fantastiskt bemötande!

Marie

 

 

*****

Är jättenöjd med ringträningarna med min chihuahua valp. Man lär sig väldigt mycket och dom ser till varje individ. Även fast träningstillfällena oftast är en timme så lägger tränarna mycket tid på vad just du behöver öva mer på. Kommer boka många fler ringträningar�

Karin

*****

Bra tips på individnivå.

Nettan

 

*****

Vi har lärt oss så mycket på de få gånger vi har gått! Matte har fått ny förståelse för hur hon ska tänka, agera och instruera mig som hund och själv får jag smaka goda köttbullar som Lotta har med sig! Tack för bra stöd till oss båda!/Lilleman (10 mån)

Lena

 

*****

På dessa träningar får både jag och hunden 100% uppmärksamt! Denna fantastiska kvinna ser allt och har lösningar på ännu mer. Kurserna ger mig så enormt mycket så jag kan ge min hund rätt attityd 😍 tack lotta

Maria

 

*****

Bra träningar och mkt kunnig Lotta <3

Marita

 

*****

Bästa ringträning ever! Superrolig individanpassad träning med tips och trix som ger resultat direkt!

� I'll be back!

Steffi

 

 

*****

Tack för mycket fina tips och träningsverktyg - kan varmt rekommendera dig till andra som vill träna för ett proffs

Susann

 

 

*****

Mycket bra och man får hjälp vad man behöver träna på med sig själv och sin hund.

Sandra

 

 

*****

En av de få jag mött som verkligen vill hantera hund helt utan fördomar. ;D

Tina

 

*****

Individanpassad positiv träning som bevarar glädje och motivation för både hund och människa. Guldstjärnor från mig och hundar!

Rebecka

 

*****

"Tack Lotta för ett fantastiskt engagemang!!! Känner mig träningssugen nu! Kommer tillbaka och har då förhoppningsvis hunnit förbättrat mig. Du har gett mig verktyg för att träna hemma!"

Eva

 

*****

"TACK Lotta för alla ringträningar! Träning ger färdighet :) Fanta Cert och BIM i Lidköping idag!!"

Rebecka

 

*****

"Tycker det är en bra blandning av individuell träning och träning i grupp. Man får alltid hjälp med det man behöver träna på och känner sig alltid nöjd när man går därifrån. Fem stjärnor och tummen upp!"

William

 

*****

"Mycket proffesionellt och inspirerande upplägg på träningarna! Lagom antal ekipage och jag har alltid lämnat varje träning med en känsla av att ha fått individuella tips och råd! Det råder även en inbjudande och trevlig atmosfär"

Viveca

 

*****

"Såklart 5 stjärnor till Lotta!

Har ringtränat för henne flera gånger & det har vart den typen av träning där jag känner att JAG & MIN hund är i fokus, våra kunskaper/ problem ges tid & engagemang åt! Har alltid känt mej otroligt nöjd efter träningarna hos Lotta!! Ibland har jag bara vart där för nöjes skull & tränat & ändå gått därifrån med nya tips !!

Har också gått rallylydnadskurs hos Lotta, vilket jag rekommenderar VARMT!

Lotta ger tid, har engagemang, kärlek & kunskap & visar fin respekt till de hundar hon möter & de kurser/träningar jag vart på !! Sen är hon väldigt snäll & trevlig som människa också !"

    Therese

 

*****

"Ett härligt och varmt bemötande för både människor och hundar.

Mjuka och trygga träningsmetoder där det bästa kommer fram på ett lekande sätt.

Att varje individ får sin tid att träna precis det som passar dem.

Rekommenderas varmt."

   Åsa

 

*****

"Stort fokus och engagemang på varje individ/ekipage. Alltid trevligt bemötande och man känner sig alltid välkommen!"

Danielle

 

*****

"Kanonbemötande med en härligt värme till våra älskade hundar där vi får träna utifrån dem som individer!"

Lotta