All träning sker på eget ansvar. Strikt hundägaransvar gäller.

Västkustens Hundar ansvarar inte för skador som förorsakats av deltagare p.g.a. olycksfall eller till följd av annan deltagares agerande eller brist härpå.

Västkustens Hundar ansvar inte för förluster p.g.a. stöld, eller av annan anledning för skador på deltagares eller andra besökares tillhörigheter.

Deltagare är helt ersättningskyldig för skador de åsamkar på annans tillhörighet, utrustning eller lokal där vi tränar. 


Bokningsavtal

Kursanmälan är bindande.
Obs! vår kursverksamhet är undantagen ångerätten med hänvisning till Lagen om distansavtal:
2 kapitlet  §11 punkt 12 

Återbud ska lämnas senast fyra veckor innan kursstart på våra ordinarie kurser. 
Om du får förhinder senare än så ansvarar du själv för att hitta en ersättare om det inte finns reservlista för kursen/träningen.  

Avgiften för enstaka tillfällen såsom tävling, banträning och ringträning samt helgkurser/event återbetalas eller ombokas inte. Däremot kan du själv hitta en ersättare. 

Västkustens Hundar förbehåller sig rätten att ställa in kurser vid för få anmälningar och då återbetalas hela kursbeloppet.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in träningar och kurser på grund av omständigheter som vi inte har kunnat förutse, påverka eller som är utom vår kontroll; så kallad Force Majeure.
Exempel på Force Majeure kan bland annat vara extrem väderlek, smittsamma sjukdomar, strejker och naturkatastrofer.
Vid ett sådan tillfälle erbjuds deltagaren en ny kurs/träningstillfälle. 

Om du eller din hund däremot blivit sjuk återbetalas hela kursavgiften (exklusive en administrationsavgift på 250kr)  när du skickat in läkarintyg/veterinärintyg till mig. Detta gäller dock ej vid enstaka kurstillfällen och helgkurser,

Avbokning skall ske via mail med ditt bokningnummer till Lotta@vastkustenshundar.com

Välkomstbrev med information om kursen skickas via mail när kursen närmar sig (vanligtvis någon vecka före kursstart). Kursavgiften gäller för dig och din hund om inget annat avtalats. I mån av plats kan åskådarplats köpas.

Alla deltagande hundar skall vara vaccinerade enl SKK:s rekommendationer.  

Löptikar

Du är välkommen med din löptik, dock ej tik i höglöp, på kurs men du måste ha tikskydd på inomhus. Är din tik i höglöp är du välkommen att deltaga utan hund.

De är dock välkomna på ringträningarna även i höglöp precis som på utställningar.

Hör av dig till info@vastkustenshundar.com om du har några frågor.

Returer av varor

Vi är inte nöjda förrän du som kund är nöjd. När du handlar hos LunaDesign har du alltid 30 dagars ångerrätt, för rea-varor gäller 14 dagar.
Ångerfristen börjar löpa den dag du tar emot dina varor. Returnerade varor skall vara oanvända. Om så inte är fallet kommer en värdeminskning på 100 % av varans värde att dras av vid återbetalning.

Frakt för retur och för ev utbytningsvara betalas av köparen om inte det varit fel på varan vid leverans. 2:a sorteringsvaror bytes ej.
Returer som inte skickas spårbart ansvarar inte Luna Design för.

Betalning

Betalning med Payson.
Betalning sker enkelt och säkert med Payson vid bokningstillfället.
Även om du inte har ett PaysonKonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och flera miljoner personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.
Läs mer om Payson här: www.payson.se