Jörgen Lundqvist

Vill du ta din handling till nya nivåer? Nu har du chansen att under två dagar jobba med en av södra Sveriges mest populära handlertränare – Jörgen Lundqvist!
Ta chansen att bli smittad av hans energi och närvaro! Han fokuserar fullt ut på dig som handler då hunden enligt honom rör sig, står och känner exakt som du gör. Han ser er som ekipage och anpassar Dig därefter.

Övningarna på Jörgens kurser är ofta lite annorlunda och vänstervarven mycket få. Många säger att han inte tränar hundar utan människors självkänsla och att Jörgen har drygt 20 år bakom sig som pedagog kommer du att märka.
Under två intensiva dagar kommer vi att blanda teori och praktik som passar såväl dig som jagar BIS-placeringen som dig som är ny i utställningssporten. Allt är individanpassat och helt efter deltagarnas nivå. Nyckelorden är Glädje, Energi, Stolthet och Show!
Att Jörgen utbildat framtidens talare att äga scenen kommer du också att märka. Det enda Jörgen ber dig om är att våga bjuda på dig själv när du dansar tillsammans med din hund i ringen 😉

Begränsat antal platser!

Först till kvarn!
Plats: Del Mar Hundarena, Billdal
Pris: 1995:-