Helgkurs – Handlerkurs i Tvååker – INSTÄLLD

Missa inte!!
Två hela härliga intensiva dagar med två erfarna instruktörer. En helg för dig som vill utvecklas i din teknik för att kunna visa upp din hund på bästa sätt i utställningsringen.

Att presentera sin hund och att få den att visa sig med rätt känsla, glädje och attityd kräver en hel del förarbete och träning. En väl genomtänkt helhet och ett bra samarbete ger er de bästa förutsättningarna att prestera i ringen.

Vi är alla olika och har olika förutsättningar, under helgen arbetar vi för att hitta hur just ni skall presentera er och arbeta tillsammans. Det finns inte en universallösning så vi kommer titta på vad just du och din hund behöver.

Fokus under helgen ligger som alltid på glädje och kommunikation. Traditionella moment blandas med andra övningar för att få er att bli ett sammansvetsat trygg och självsäkert team.
Först måste grunderna sitta så att vi sedan verkligen få in rätt attityd och känsla. Det finns inga genvägar.

Teori och praktik varvas för att ni skall få med er så många pusselbitar som möjligt.

Vi kommer kika på de små detaljerna som gör att ni blir ett ekipage som fångar blickarna i ringen. Vi använder oss enbart med mjuka, belöningsbaserade metoder.

Västkustens Hundar är ett H-märkt företag så du kan känna dig trygg i att vi arbetar med etik, kompetens och professionalism.

På denna kurs blir vi max 12 arbetande ekipage på 2 instruktörer så alla kommer få gott om egentid och träning.

29 & 30 april
10:00-18:00
Instruktörer: Lotta Engström Sundberg & Elisa Johansson
Pris : 3499:-
Boka tidigt 3299:- tom 27/3
Plats: Munkagårdsgymnasiet
Björkängsvägen 25, 432 78 Tvååker
Enklare lunch och fika ingår.